Kundeudtalelser

Nyreforeningen har et lille sekretariat, og der ligger et stort administrativt arbejde bag vores forskningsfond. Jeg vil anslå, at vi har sparet 1,5-2 arbejdsdage, efter vi har implementeret Grant Compass, og det er endda bare på de mest basale administrative opgaver. Nu klarer vi dem på 4-5 minutter.

Michael Buksti
Michael Buksti
Direktør
Nyreforeningen

Jeg synes virkelig, vi får meget for prisen. En lille fond som os skal jo fokusere på at dele så mange midler ud til vores ansøgere som muligt. Med Grant Compass sikrer vi samtidig, at vi er compliant i forhold til persondataforordningen.

Christina Dahl Christiansen
Christina Dahl Christiansen
Administrator
William og Hugo Evers Fond

Jeg gik jo og søgte efter sådan noget som Grant Compass og troede, jeg skulle opfinde den dybe tallerken. Jeg havde faktisk fat i 2-3 programmører. De havde heldigvis ikke tid. Men da jeg hørte om Grant Compass, kunne jeg mærke, vi talte samme sprog.

Michael Langsig
Michael Langsig
Projektleder og bestyrelsesmedlem
Adelgaardfonden

Grant Compass har været overraskende nemt at lære at bruge. Jeg er meget tilfreds med, at systemet selv sletter det, der skal slettes i forhold til GDPR.

Hans-Henrik Thiesen
Hans-Henrik Thiesen
Fondsadministrator
Fonden for Beskæftigelsesfremmende Initiativer

Det bedste ved Grant Compass er, at ansøgerne oplever vores fond som professionel. De ved, at der bliver passet godt på deres data, og at der er styr på sikkerheden. Det er det allerstørste plus for mig.

Annette Terp Andersen
Annette Terp Andersen
Fondsadministrator
IEF-Fonden

Selv for mindre fonde er digital ansøgningshåndtering et godt redskab. Det gør fondsarbejdet mere agilt, og generationsskifte vil være nemmere. Derfor har vi valgt at implementere Grant Compass.

Iben Lindhardt
Iben Lindhardt
Forkvinde
Albani Fonden

En af de bedste ting ved Grant Compass er trygheden i at vide, at alle vores ansøgninger ligger et sikkert sted, og at vi lever op til den gældende lovgivning.

Jan Sivertsen
Jan Sivertsen
Bestyrelsesmedlem
Niels Due Jensens Fond

Grant Compass sætter helt nye standarder for digital administration af fonde. Det er den bedste løsning på markedet, både når det gælder brugervenlighed og inkorporering af GDPR-hensyn.

Johan Weihe
Johan Weihe
Partner
Bech-Bruun

Implementeringen af Grant Compass betyder rigtig meget for mig tidsmæssigt. Det er en lettere sagsbehandling. Nu ligger det hele i systemet, så jeg skal i virkeligheden bare holde øje.

Maria Schnell
Maria Schnell
Advokat- og fondssekretær
Ingeniør Valdemar Selmer Trane og Hustru, Elisa Tranes Fond

Med Grant Compass kan bestyrelsen fokusere 100 pct. på indholdet i ansøgningerne og ikke på administrative processer. Det er vigtigt, da de som fagpersoner giver os deres tid gratis. Som fondsadministrator sparer jeg mange arbejdstimer.

Eva Hesse Lundström
Eva Hesse Lundström
Forkvinde og fondsadministrator
Holger og Ruth Hesses Mindefond

Vi havde næsten droppet at finde et digitalt system, vi kunne forsvare prismæssigt, men så fandt vi heldigvis Grant Compass

Tine Elise Norup Aun
Tine Elise Norup Aun
Advokatsekretær
Mazanti-Andersen

Grant Compass står altid til rådighed, og jeg synes, serviceniveauet er meget højt. Det er ren ros herfra.

Christian Castenskiold Dahl
Christian Castenskiold Dahl
Sekretær
Generalkonsul Hugo Evers Legat

Jeg kan godt lide, at Grant Compass har så meget erfaring. Det har vi ikke som helt ny fond. De har hjulpet os til at tænke over, hvem vi er, og hvad vi vil. Det er godt med nogle øjne udefra.

Mathilde Holm Plantener
Mathilde Holm Plantener
Bestyrelsesmedlem
Esbjerg Kulturelle Ungdomsfond

Jeg har fået den sparring, jeg havde brug for, og jeg synes, at Grant Compass har været meget imødekommende og lydhøre.

Anne-Mette Johansen
Anne-Mette Johansen
Advokatsekretær
Lund Elmer Sandager

Vi er rigtig glade for Grant Compass' ansøgningssystem. Det fungerer uden problemer set fra administrator-siden, og vi har kun fået positive reaktioner fra brugerne.

Pia Haugaard
Pia Haugaard
Fondsadministrator
Aalborg Stifttidendes Fond

Lad os vise jer Grant Compass

Book et møde med os og hør mere om, hvordan Grant Compass kan gøre jeres fondsarbejde nemmere.

70 70 73 80
hello@grantcompass.com