Kundeudtalelser

Nyreforeningen har et lille sekretariat, og der ligger et stort administrativt arbejde bag vores forskningsfond. Jeg vil anslå, at vi har sparet 1,5-2 arbejdsdage, efter vi har implementeret Grant Compass, og det er endda bare på de mest basale administrative opgaver. Nu klarer vi dem på 4-5 minutter.

Michael Buksti

Direktør

Nyreforeningen

Jeg synes virkelig, vi får meget for prisen. En lille fond som os skal jo fokusere på at dele så mange midler ud til vores ansøgere som muligt. Med Grant Compass sikrer vi samtidig, at vi er compliant i forhold til persondataforordningen.

Christina Dahl Christiansen

Administrator

William og Hugo Evers Fond

Jeg gik jo og søgte efter sådan noget som Grant Compass og troede, jeg skulle opfinde den dybe tallerken. Jeg havde faktisk fat i 2-3 programmører. De havde heldigvis ikke tid. Men da jeg hørte om Grant Compass, kunne jeg mærke, vi talte samme sprog.

Michael Langsig

Projektleder og bestyrelsesmedlem

Adelgaardfonden

Grant Compass har været overraskende nemt at lære at bruge. Jeg er meget tilfreds med, at systemet selv sletter det, der skal slettes i forhold til GDPR.

Hans-Henrik Thiesen

Fondsadministrator

Fonden for Beskæftigelsesfremmende Initiativer

Det bedste ved Grant Compass er, at ansøgerne oplever vores fond som professionel. De ved, at der bliver passet godt på deres data, og at der er styr på sikkerheden. Det er det allerstørste plus for mig.

Annette Terp Andersen

Fondsadministrator

Fonden for Beskæftigelsesfremmende Initiativer

Selv for mindre fonde er digital ansøgningshåndtering et godt redskab. Det gør fondsarbejdet mere agilt, og generationsskifte vil være nemmere. Derfor har vi valgt at implementere Grant Compass.

Iben Lindhardt

Forkvinde

Albani Fonden

En af de bedste ting ved Grant Compass er trygheden i at vide, at alle vores ansøgninger ligger et sikkert sted, og at vi lever op til den gældende lovgivning.

Jan Sivertsen

Bestyrelsesmedlem

Niels Due Jensens Fond

Grant Compass sætter helt nye standarder for digital administration af fonde. Det er den bedste løsning på markedet, både når det gælder brugervenlighed og inkorporering af GDPR-hensyn.

Johan Weihe

Partner

Bech-Bruun

Implementeringen af Grant Compass betyder rigtig meget for mig tidsmæssigt. Det er en lettere sagsbehandling. Nu ligger det hele i systemet, så jeg skal i virkeligheden bare holde øje.

Maria Schnell

Advokat- og fondssekretær

Ingeniør Valdemar Selmer Trane og Hustru, Elisa Tranes Fond

Med Grant Compass kan bestyrelsen fokusere 100 pct. på indholdet i ansøgningerne og ikke på administrative processer. Det er vigtigt, da de som fagpersoner giver os deres tid gratis. Som fondsadministrator sparer jeg mange arbejdstimer.

Eva Hesse Lundström

Forkvinde og fondsadministrator

Holger og Ruth Hesses Mindefond

Vi havde næsten droppet at finde et digitalt system, vi kunne forsvare prismæssigt, men så fandt vi heldigvis Grant Compass.

Tine Elise Norup Aun

Advokatsekretær

Mazanti-Andersen

Grant Compass står altid til rådighed, og jeg synes, serviceniveauet er meget højt. Det er ren ros herfra.

Christian Castenskiold Dahl

Sekretær

Generalkonsul Hugo Evers Legat

Jeg kan godt lide, at Grant Compass har så meget erfaring. Det har vi ikke som helt ny fond. De har hjulpet os til at tænke over, hvem vi er, og hvad vi vil. Det er godt med nogle øjne udefra.

Mathilde Holm Plantener

Bestyrelsesmedlem

Esbjerg Kulturelle Ungdomsfond

Jeg har fået den sparring, jeg havde brug for, og jeg synes, at Grant Compass har været meget imødekommende og lydhøre.

Anne-Mette Johansen

Advokatsekretær

Lund Elmer Sandager

Vi er rigtig glade for Grant Compass' ansøgningssystem. Det fungerer uden problemer set fra administrator-siden, og vi har kun fået positive reaktioner fra brugerne.

Pia Haugaard

Fondsadministrator

Aalborg Stifttidendes Fond

Lad os vise jer Grant Compass

Book et møde med os og hør mere om, hvordan Grant Compass kan gøre jeres fondsarbejde nemmere.