Om grant Compass

Hver dag gør filantropiske fonde en stor forskel for mange mennesker. Faktisk er de fleste af os i Danmark blevet støttet direkte eller indirekte af fondenes virke.

Vores formål er at hjælpe filantropiske fonde med at opfylde deres formål. Lettere end de gjorde i går. Så vores team består ikke bare af mennesker med den rette erfaring, men af mennesker der brænder for at gøre en forskel for fondene.

I samarbejde med

Godkendt af

Finansieret af

Teams

Customer relations

Vores Customer Relations-team er eksperter i digital fondsadministration og rådgiver bl.a fonde om effektiv ansøgerkommunikation, opbygning af relevante ansøgningsskemaer og digital ansøgningsbehandling.

Ida Bjerring Mehl

Fondsrådgiver

Laura Kiralfy

Digital Manager

Sofie Dam Werenskiold

Fondsrådgiver

Tine Brodersen

Head of Customer Relations

Marie-Louise Bøving-Andersen

Fondsrådgiver

Asset management

Vores investeringsteam har rådgivet mere end 300 fonde om formueforvaltning, heriblandt nogle af de største fonde i Danmark. Det er den viden og erfaring, vi bruger, når vi rådgiver dig om, hvordan du får mest ud af fondens formue.

Anders Krenk Aagaard

Head of Investment

Kim Thenning

Investment Manager

Operations

David Dencker

Head of Strategy

Product

Produkt teamet favner over design og softwareudvikling. Med baggrunde i f.eks. MobilePay, Danske Bank, Nordea, Virk og Erhvervsstyrelsen, har teamet lang erfaring med at bygge brugervenlige løsninger, med høje krav til sikkerhed.

Bo Gotthardt

Lead Software Engineer

Daniel Toke Hansen

Product designer

Stefan K. Hansen

Head of Engineering

Thomas Ølund Høgild

Head of Product

Martin Bøgh Sander-Thomsen

Developer

Ledige stillinger

Vi har ingen ledige stillinger i øjeblikket.