Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål

Svar

Skal vi selv udarbejde vores privatlivspolitik?

Nej, systemet udarbejder automatisk jeres fonds privatlivspolitik, og privatlivspolitikken bliver også automatisk opdateret, hvis I ændrer jeres uddelingspraksis.

Kan vi indhente de nødvendige samtykker fra vores ansøgere?

Ja, systemet sørger for automatisk indhentning af alle relevante samtykker fx særskilt samtykke ved indhentning af helbredsoplysninger.

Bliver vores modtagne ansøgninger arkiveret?

Ja, systemet sørger for automatisk arkivering og sletning af information i henhold til både GDPR, fondslovgivning og skattelovgivning.

Kan vi sende beskeder til og modtage beskeder fra ansøgere?

Ja, I kan både skrive til og modtage beskeder fra ansøgere i systemet.

Er det muligt for os at lave brugerstyring?

Ja, I kan nemt invitere brugere til systemet samt tildele de enkelte brugere relevante roller. Hvis en bruger ikke længere skal have adgang til systemet, så kan I også fjerne brugeren.

Kan vi få hjælp, hvis vi har spørgsmål til Grant Compass?

Ja, vi hjælper meget gerne. I har altid adgang til en online brugervejledning, men vi svarer også meget gerne på spørgsmål via chatten eller på telefon 7070 7380.

Skal vi betale ekstra for flere brugere på Grant Compass?

Nej. Når I har underskrevet kontrakten, så har I et ubegrænset antal brugere på Grant Compass.

Hvordan kommer vi igang?

Når aftalen er underskrevet, så kan I straks komme igang. Grant Compass hjælper jer med onboardingen, og det kan klares på én dag. Oprettelse og onboarding er gratis.

Er prisen ekskl. moms?

Ja. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og er ekskl. moms.

Hvor ofte bliver vi faktureret?

I faktureres årligt og betaler forud medmindre andet er særskilt aftalt.

Hvor lang er bindingsperioden på aftalen?

Jeres aftale træder i kraft, når I underskriver kontrakten. Aftaleperioden er 12 måneder og den forlænges automatisk. I kan opsige aftalen med et skriftligt varsel på 30 dage.

Hvad sker der med vores data, hvis vi opsiger aftalen?

Som kunde er I indehaver af, erhverver af og kan frit disponere over jeres egne data, herunder data leveret af ansøgere af fondsmidler. Grant Compass skal efter jeres skriftlige anmodning udlevere kundedata. Udleveringen af kundedata sker i et anerkendt format efter Grant Compass’ valg.

Er det svært at skifte til Grant Compass?

Nej. Vi hjælper jer hele vejen igennem, og langt de fleste dokumenter kan bestyrelsen endda underskrive digitalt.

Hvad gør jeg, hvis jeg har feedback, gode idéer eller er utilfreds med Grant Compass?

Vi arbejder hele tiden med at forbedre vores service og relationer til vores kunder. Vi vil derfor rigtig gerne høre fra dig, hvis du har feedback, gode idéer eller klager. Du er altid velkommen til at kontakte os på hello@grantcompass.com.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Vi vil meget gerne svare på dine spørgsmål samt give dig en introduktion til Grant Compass. Skriv til os for at få svar på dine spørgsmål samt aftale en eventuel præsentation af vores løsning.