Velkommen til Netværksdag for små almennyttige fonde!

Det kan ofte være svært for små fonde at finde muligheder for sparring og netværk.
Det vil vi gerne gøre noget ved.

Onsdag den 19. juni 2024 kl. 13:30-16:00 inviterer Grant Compass til åben Netværksdag for små almennyttige fonde.

En eftermiddag i hyggelige rammer med rig mulighed for at få nye erfaringer, give input og møde nye kolleger, der også kender alt til de små fondes praksis, gevinster og udfordringer.

 

Dagsplanen består af et par spændende oplæg om tidens trends inden for fondsverdenen. Undervejs vil der være afsat god tid til uformel samtale, erfaringsudveksling og sparring på tværs, som netop også er et af dagens hovedformål. 


Mere info følger om programmets specifikke indhold*.

Vi håber, at du har lyst til at deltage og ikke mindst lyst til at dele ud af egen viden og erfaringer. På den måde håber vi at bidrage til, at flere små fonde finder vej til spejling og gode råd.

 

Kender du nogen, der arbejder inden for fondsverdenen, som kunne have lyst til eller gavn af at deltage, så send gerne invitationen videre.

 

Vi glæder os til at se dig.

Alt det praktiske

Hvad med tilmelding?
Send en e-mail til hello@grantcompass.com med dit navn, fondens navn og dit tilhørsforhold til fonden. Der er et begrænset antal pladser, så vi tillader os at lade tilmelding være først-til-mølle.

Hvad koster det?
Intet! Grant Compass lægger lokale og kaffe til, så der er ingen udgifter ved deltagelse.

Hvor sker det?
Vi holder til i kontorfællesskabet Republikken på Vesterbrogade 26, 1620 København V - meget tæt på offentlig transport, bl.a. Vesterport og København H.

Skal man være kunde i GC for at deltage?
Nej, vidensdeling er nøgleordet. Derfor er alle, der kunne have interesse, meget velkomne.

Er det så “bare” et salgsmøde?
Nej, vi lægger ikke fokus på brug af en specifik platform. Til gengæld deler vi nyheder og erfaringer inden for fondsverdenen, som har relevans for jer og sparrer med jer om jeres generelle behov i fondsarbejdet.

Vi aftaler dog altid gerne en demopræsentation, hvis nogen ikke kan modstå muligheden ;-)

*Har du specifikke ønsker til drøftelser og tematikker til dagens program, så er du meget velkommen til at sende os dit forslag.