Grant Compass er gratis for fonde, der uddeler mindre end 100.000 kr. per år.

Kontakt os i dag

Formueforvaltning der giver flere fordele til din fond

● Grant Compass

Fonde betaler en høj pris for at være låst til deres forvaltningsafdelinger.

Anders Krenk Aagaard, Investeringsdirektør

Anders Krenk Aagaard

Investeringsdirektør / Grant Compass

Ved du hvad der gemmer sig under overfladen?

Det er langt fra alle fondens omkostninger der kan ses i årsregnskabet og i kontooversigten. Omkostningerne der er inden i investeringsprodukterne er sværere at gennemskue, men udgør for mange fonde størstedelen af de omkostninger der er forbundet med forvaltning. I vores investeringstjek giver vi jer et samlet overblik over jeres investeringsomkostninger, inkl. revision og regnskab.

● Deloitte

Det er næsten umuligt for fondsbestyrelser at gennemskue, hvad de rent faktisk betaler for formueforvaltningen.

Kristoffer Hemmingsen

Director / Deloitte

Få lavet et gratis investeringstjek

Lad os hjælpe jer med at få overblik over alle omkostninger.

Færre omkostninger. Bedre overblik

Vi er jeres investeringsrådgiver. Nykredit er jeres bank

 • Grant Compass

  Vi er fondens investeringsrådgiver, og det er os, du har kontakten med. Vi laver jeres investeringsstrategi, og sørger for, at fonden får en god løsning hos Nykredit.

 • Nykredit

  Nykredit er fondens bank, hvor fondens penge placeres på konti og depoter. Nykredit sikrer, at jeres formue er anbragt korrekt i henhold til anbringelsesbekendtgørelsen.

Vi ved, hvad vi taler om

Vores investeringsteam har rådgivet mere end 300 fonde om formueforvaltning, heriblandt nogle af de største fonde i Danmark. Det er den viden og erfaring, vi bruger, når vi rådgiver dig om, hvordan du får mest ud af fondens formue.

Anders Krenk Aagaard, Investeringsdirektør

Anders Krenk Aagaard, Investeringsdirektør

Anders har mere end 15 års erfaring fra finanssektoren, hvor han bl.a. har rådgivet de største fonde og pensionskasser i Norden om investering og risiko. Før Grant Compass var Anders leder for Danske Banks passive investeringer og havde ansvaret for en portefølje på over 100 mia. kr.

Kim Thenning, Investeringsrådgiver

Kim Thenning, Investeringsrådgiver

Kim har 12 års erfaring fra finanssektoren, bl.a. i Danmarks største forvaltningsafdeling, hvor han har rådgivet mindre almennyttige fonde om formueforvaltning. Senest har Kim studeret ved MIT i USA med fokus på, hvordan teknologi ændrer finanssektoren.

Spar op til 50% på jeres forvaltningsløsning og få mere til uddelinger

Vores investeringsløsning er sammensat af billigere passivt forvaltede produkter i modsætning til bankernes aktivt forvaltede produkter. Ved at nytænke forvaltning kan vi samlet set sænke omkostningerne med helt op til 50%, og en lille fond kan uddele 1 mio. kr. mere over en periode på 20 år. Historisk set har passivt forvaltede fonde desuden givet et bedre afkast end aktivt forvaltede fonde.

 

Grafen viser akkumuleret afkast efter omkostninger, forudsat en formue på 7,5 mio. kr., 4,2% i årligt afkast og 0,5% lavere omkostninger hos Grant Compass.

Hvad betaler du for?

Ingen skjulte gebyrer eller uigennemsigtige konstruktioner.
Med Grant Compass’ formueforvaltning kan du altid se præcis hvad pengene går til.

Få lavet et gratis investeringstjek

Lad os hjælpe jer med at få overblik over alle omkostninger.

3 gode grunde til at få tjekket dine investeringer

 • Få det fulde overblik

  Investeringsløsninger kan have mange lag af omkostninger. Vi hjælper dig med at forstå, hvor meget fondens løsning koster.

 • Oplev effekten af renters rente

  Vi viser dig, hvor stor effekt selv små omkostningsændringer har for fondens formue og afkast over tid.

 • Se hvad fonden kan spare

  Vi sammenligner fondens nuværende løsning med Grant Compass’ løsning, og viser hvad jeres fond kan spare.

Dette dashboard illustrerer investeringsproduktet fra Grant Compass Logoer fra mobile pay, Danske Bank, Nordea og Tradeshift

Overblik og indsigt

Få nemt overblikket med jeres investeringsdashboard og se sammenhængen mellem omkostninger, afkast og budget til uddelinger.

Brugervenlighed i fokus

Vores tech-team har bygget brugervenlige løsninger med krav om høj sikkerhed inden for banksektoren.

Vores investeringsteam ved hvad de snakker om

Hør hvad et skifte til Grant Compass kan betyde for din fond

Ofte stillede spørgsmål

 • Er det svært at skifte til Grant Compass?

  Nej. Vi hjælper jer hele vejen igennem, og langt de fleste dokumenter kan bestyrelsen endda underskrive digitalt.

 • Er der omkostninger ved at flytte til Grant Compass?

  I vil kunne opleve, at den bank I flytter fra, opkræver nogle handelgebyrer for at sælge jeres nuværende investeringer. Vi tager intet gebyr for oprettelse eller overførsler. Alt er inkluderet.

 • Hvad med alle de ting min nuværende forvaltningsafdeling hjælper mig med i dag?

  Hos Grant Compass hjælper vi med alle de ting, I normalt får hjælp til i dag og mere til. Vi har desuden digitaliseret mange af dagligdagsopgaverne, så det bliver endnu lettere for jer.

 • Er Grant Compass ikke bare et fordyrrende led mellem os og Nykredit?

  Det korte svar er nej. Vi har sammen med Nykredit skabt en helt ny måde for fonde at forvalte deres penge på. Mange af de dyreste aktiviteter, som normalt ligger hos banken, tager vi os af, mens kernebankydelserne som depot, konti, og værdipapirhandel ligger hos Nykredit.

 • Hvordan bliver fondens formue investeret?

  Investeringerne er en kombination af investeringsforeninger og ETF'er, som samlet indeholder tusindvis af aktier og obligationer og dermed har en god spredning af risiko. Sammensætningen af porteføljen for den enkelte fond afhænger bl.a. af risikoappetit og uddelingspolitik.

 • Hvordan er vores midler sikret?

  Skulle det ske at Grant Compass måtte lukke, vil fondens investeringer stadig være placeret i Nykredits forvaltningsafdeling. Kundeforholdet mellem fonden og Nykredit vil fortsætte som hidtil.

 • Investerer I bæredygtigt?

  Vi tror på, at fremtiden for vækst ligger i virksomheder, der er bæredygtige. Derfor vælger vi så vidt mulig bæredygtige investeringer. Vi går dog ikke på kompromis med vores hovedfokus. Vores fonde skal have den bedst mulige portefølje for at kunne uddele penge til deres formål.

 • Hvordan kan Grant Compass gøre det så meget billigere end vores nuværende bank?

  Vi varetager altid fondens interesse og har derfor fravalgt de dyreste aktivt forvaltede investeringsprodukter, og i stedet benytter vi passivt forvaltede indeksprodukter. Derudover har vi skåret vores løsning til, så I kun får og betaler for det, som fonden har brug for.

 • Er Grant Compass Invest en uafhængig investeringsrådgiver?

  Grant Compass’ investeringsunivers består af investeringsforeninger fra SparInvest og Nykredit kombineret med udenlandske ETF’er. Samarbejdet med Nykredit sikrer, at Fondene får fordelagtige priser, når der anvendes produkter fra Nykredit og SparInvest. Grant Compass’ rådgivning er derfor ikke uafhængig og fokus er på et begrænset udvalg af finansielle instrumenter.

 • Opdaterer Grant Compass Invest sine anbefalinger til fondes investeringer?

  Grant Compass Invest vurderer løbende og som minimum en gang om året, hvordan din fonds investeringer passer med dine ønsker til risiko og din viden om finansielle instrumenter. Vi kontakter dig derfor minimum en gang om året og beder dig opdaterer fondens oplysninger om risiko appetit og finansiel viden.

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har feedback, gode idéer eller er utilfreds med Grant Compass?

  Vi arbejder hele tiden med at forbedre vores service og relationer til vores kunder. Vi vil derfor rigtig gerne høre fra dig, hvis du har feedback, gode idéer eller klager. Du er altid velkommen til at kontakte vores Customer Relations og klageansvarlige på tine@grantcompass.com.

Introduktion til Grant Compass

At finde den rette løsning til fondsarbejdet er ofte ikke klaret på et øjeblik. Vi vil meget gerne svare på dine spørgsmål samt give dig en introduktion til Grant Compass. Skriv til os for at få svar på dine spørgsmål samt aftale en eventuel præsentation af vores løsning.

Du er også velkommen til at ringe på 61 77 92 30

Vi tales ved.
Tine Brodersen, Head of Customer Relations

hello@grantcompass.com